01

ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Εάν παρατηρείτε ότι το αυτοκίνητό σας τραβάει προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά όταν αφήνετε το τιμόνι για μια στιγμή σ’ έναν επίπεδο δρόμο, χρειάζεται να το πάτε για έλεγχο της ευθυγράμμισης.
Η ρύθμιση της ευθυγράμμισης σημαίνει να ρυθμίσετε τα μέρη των αναρτήσεων εμπρός και πίσω. Εάν το όχημά σας δεν είναι σωστά ρυθμισμένο, αυτό μπορεί να προκαλέσει πρόωρη φθορά των ελαστικών.
Να ελέγχετε πάντοτε την ευθυγράμμιση όταν :
• Έχετε χτυπήσει πάνω σε κάτι.
• Παρατηρείτε ότι τα ελαστικά σας φθείρονται ανώμαλα ή κατά τρόπο ανομοιόμορφο.
• Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τράβηγμα ή συμπεριφοράς του οχήματος:
• το όχημά σας τραβάει ή παρεκκλίνει προς μια πλευρά.
• Το τιμόνι σας δεν επανέρχεται εύκολα μετά από μια στροφή ή είναι σε θέση στροφής ενώ εσείς πηγαίνετε ευθεία.
• Αγοράζετε ένα καινούργιο σετ ελαστικών και θέλετε να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο.
• Αντικαθιστάτε ένα στοιχείο ανάρτησης ή διεύθυνσης.
Στο συνεργείο μας έχουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό για μία σωστή και αξιόπιστη ευθυγράμμιση σε οικονομική τιμή.
02

ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ

Αίσθηση τρέμουλου του τιμονιού κατά την διάρκεια της οδήγησης σημαίνει ότι θα πρέπει το αυτοκίνητο σας να πάει για ζυγοστάθμιση.
Το πρόβλημα προκαλείται από την ανομοιόμορφη κατανομή της μάζας στο εσωτερικό ενός ελαστικού και προκαλεί άβολη οδήγηση και αχρείαστη φθορά των τροχών του αυτοκινήτου σας.
Στον χώρο μας εξειδικευμένοι τεχνικοί θα αναλάβουν, με τα ειδικά μηχανήματα ζυγοστάθμισης που διαθέτουμε, να εντοπίσουν τα σημεία από όπου προκαλείται το πρόβλημα και αφού γίνει αυτό θα τοποθετηθούν αντίβαρα στο χείλος της στεφάνης του ελαστικού ώστε να διορθωθεί οριστικά το πρόβλημα.
Ζυγοστάθμιση γίνεται σε κάθε αλλαγή ελαστικών ή ζαντών.
Αναλαμβάνουμε την ζυγοστάθμιση του αυτοκινήτου σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα με αξιοπιστία και εγγύηση.
03

ΞΕΘΑΜΠΩΜΑ ΘΟΛΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ

Κάτι που πάντα ξεχνάμε ή αναβάλουμε μονίμως και έχει να κάνει με την ασφάλειά μας είναι τα φανάρια του αυτοκινήτου. Οι φανοί ταλαιπωρούνται από την ακτινοβολία του ηλίου και τις καιρικές συνθήκες (σκόνη, υγρασία κτλ) με αποτέλεσμα να θολώνουν από λίγο μέχρι και σε επικίνδυνο βαθμό μειώνοντας την ακτινοβολία του φωτός σε μεγάλο ποσοστό.
Επισκεφθείτε το κατάστημά μας για επαγγελματικό ξεθάμπωμα θόλων φαναριών σε προσιτές τιμές
04

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ (ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ) A/C ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΗ ΦΡΕΟΝ

Οσο καλοκαίρι πλησιάζει η χρήση του air condition θα γίνεται όλο και πιο συχνή. Ωστόσο, ένα πράγμα που οι περισσότεροι δεν δίνουν καν σημασία είναι η συντήρηση και ο καθαρισμός του κυκλώματος ψύξης - θέρμανσης..Αφορά και την υγεία καθώς με τον σωστό καθαρισμό θα απομακρυνθούν μύκητες και βακτήρια που είναι βλαβερά για την υγεία μας.
Διαθέτουμε όλο τον εξοπλισμό και την γνώση για ένα αποτελεσματικό καθαρισμό και πάντα με την εγγύηση της εταιρίας μας.
05

ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ

Το πιο σημαντικό κομμάτι στην αλλαγή λαδιών είναι το σωστό λάδι για τον κινητήρα σας. Ο κάθε κινητήρας έχει τις δικές του απαιτήσεις και καλό είναι να τηρούνται οι συστάσεις των κατασκευαστών.
Το προσωπικό μας με την πολυετή εμπειρία του διαθέτει όλες τις απαραίτητες γνώσεις για την πλέον αξιόπιστη και οικονομική τοποθέτηση λαδιών. Γιατί ο κινητήρας σας είναι μέλημά μας.